Woning laten ontruimen?

Is er een dierbare overleden? Een ingrijpende gebeurtenis en emotionele gebeurtenis, waarbij je veel moet regelen. De begrafenis of crematie moet geregeld worden, de spullen moeten verdeeld worden, en, de woning moet ontruimd worden. Of misschien ga je zelf wel gewoon verhuizen. Indien je een woning wilt laten ontruimen in Utrecht of omgeving, kun je een beroep doen op Woningontruiming Utrecht. De professionals gaan met professionaliteit en discretie aan de slag. Klantvriendelijkheid en respect staan daarbij voorop! En uiteraard een zo snel mogelijke ontruiming van de woning. Want wanneer het bijvoorbeeld een woning in een verzorgingstehuis betreft, moet het snel leeg zijn.

Hoe gaat de woningontruiming in zijn werk?

Er wordt met zorg omgegaan met jouw spullen, of die van jouw overleden dierbare, ze worden goed ingepakt, daarna in een bus geladen en vervolgens getransporteerd naar een locatie naar keuze. De woning wordt vakkundig schoongemaakt en de vloerbedekking of het laminaat of vinyl wordt verwijderd. Wanneer je de spullen om wat voor reden dan ook niet direct naar een andere locatie kunt laten brengen, kun je er bij Woningontruiming Utrecht ook voor kiezen om de meubels tijdelijk op te laten slaan. Dit kan voor een maand. Je kunt ze dan op een later tijdstip laten bezorgen op de desgewenste locatie. Je dient rekening te houden met een duur van twee dagen voor een woningontruiming.

Neem contact op

Wanneer je niet zeker weet of Woningontruiming Utrecht ook jouw woning of die van jouw overleden dierbare kan ontruimen, neem dan contact op. Je aanvraag zal bekeken worden, en je ontvangt een offerte, waar je akkoord op kunt geven. Samen met Woningontruiming Utrecht plan je een datum in. Zij hechten waarde aan een goede service en hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid tijdens jouw woningontruiming! Wanneer je de woning van een overleden dierbare laat ontruimen kun je trouwens op aanvraag een inventarisatielijst thuis gestuurd krijgen zodat je de spullen op je gemak kunt bekijken. Woningontruiming Utrecht werkt samen met diverse kringloopwinkels, die erg blij zijn met jouw spullen!

Geef een antwoord