Een zwevend tv meubel is helemaal van nu!

Een zwevend tv meubel is helemaal van nu!

 

Ben jij op zoek naar een mooi meubel om je tv op te zetten of boven te hangen? Dan moet je weten dat een zwevend tv meubel helemaal van nu is. De reden dat zo’n meubel zonder pootjes zo populair is is dat de ruimte waarin je hem ophangt veel groter lijkt. Het is namelijk zo dat als je onder een meubel door kunt kijken het vloeroppervlak optisch groter lijkt, waardoor de ruimte groter voelt. Het is een hele simpele truc die iedereen kan toepassen die op een relatief kleine oppervlakte woont. Een zwevend tv meubel kun je alleen bevestigen door hem aan de muur op te hangen. Dit moet je doen met pluggen en schroeven van super goede kwaliteit, want hij moet heel veel gewicht kunnen hebben.

 

Een zwevend tv meubel ophangen

Als jij een nieuw zwevend tv meubel hebt aangeschaft dan moet je deze samen met iemand anders aan de muur ophangen. Het is heel erg moeilijk om dit in je eentje te doen, want je kunt onmogelijk de schroeven erin draaien zonder dat iemand het meubel op de juiste hoogte vasthoudt. Wat je eventueel kunt proberen als je geen hulp hebt is om er meerdere dikke stapels boeken onder te leggen. Zo houdt je het zwevend tv meubel redelijk op de juiste plek, en kun je wat makkelijker de schroeven erin draaien. Ideaal is het echter niet.

 

Kledingkast zonder pootjes

Wil je niet alleen je tv meubel zonder pootjes maar ook je kledingkast? Dan zul je merken dat het heel erg lastig is om te vinden. In kledingkasten moet zóveel gewicht liggen en hangen, en bovendien is de kast zelf vaak ontzettend hoog. Dat is vrijwel onmogelijk te bevestigen zonder pootjes of onderstel, vandaar dat de meeste mensen uiteindelijk toch kiezen voor een kledingkast die ze op de vloer kunnen zetten. Uiteraard moet je hem wel nog in de muur vastmaken zodat hij niet kan omvallen, maar dat spreekt voor zich…

Geef een antwoord