De voordelen van led verlichting

De voordelen van led verlichting

 

Een fabriek, bedrijfshal, werkplaats, magazijn of schuur moet natuurlijk voorzien zijn van goede verlichting. Aangeraden wordt om te kiezen voor Industriële led verlichting. Een led lamp heeft veel meer branduren dan een ouderwetse TL of halogeenlamp. Bovendien is led-verlichting veel beter voor jouw portemonnee, want led verlichting is veel energiezuiniger. Er kan, afhankelijk van jouw situatie, tot 70% worden bespaard. Heb je een pand met hoge plafonds van minimaal 6 en maximaal 20 meter? Kies dan voor de voor de speciaal voor hoge panden geschikte High Bay Armaturen. Er komt dan toch voldoende licht op de werkplek.

 

Led verlichting in de kassen

Tuinbouwbedrijven maken steeds vaker gebruik van industriële/groei led verlichting. Kwekers kunnen dankzij die verlichting met name in de winter  de kwaliteit van hun producten verhogen. Ook hun productie wordt dan hoger. Er moet wel gekozen worden voor de juiste led verlichting. Door gebruik te maken van speciale led verlichting weten kwekers zeker dat ze het resultaat van hun gewassen versterken. Hun opbrengsten zijn dus hoger,  terwijl hun bedrijfskosten door het gebruiken van de energiezuinige industriële led verlichting veel lager uitvallen. 

 

Veel lagere energiekosten

Heb je een bedrijf? Natuurlijk wil je jouw bedrijfkosten dan zo laag mogelijk houden. Je kunt kosten besparen door te investeren in de juiste bedrijfsverlichting. Heb je bijvoorbeeld een bedrijfsruimte de beschikt over TL-buizen? Zijn de armaturen tussen de 5 en 12 jaar oud? Zo ja, dan kunnnen de TL-buizen vervangen worden door led buizen van Eiko. Heb je dat laten doen? Dan vallen de energiekosten voor jouw bedrijf veel lager uit. De investering in de led buizen kan vaak al tussen de 1 à 2 jaar zijn terugverdiend. Omdat je op termijn bespaard op de nergiekosten is het een duurzame investering. Door te kiezen voor led verlichting met lagere energiekosten heb je ook geen last meer van knipperende  TL verlichting in jouw bedrijfsruimte, want led armaturen branden veel constanter. Het investeren in bedrijfsverlichting is dus zeker aan te raden.  

 

Geef een antwoord